Калориметричний метод дослідження періодичного акумулювання холоду

Автор(и)

  • Mykhailo H. Khmelniuk Одеська національна академія харчових технологій, м. Одеса, Україна https://orcid.org/0000-0002-9310-1286
  • Ihor O. Podmazko Інститут холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В.С. Мартиновського Одеської національної академії харчових технологій, м. Одеса, Україна https://orcid.org/0000-0001-6899-1945

Ключові слова:

періодичне акумулювання холоду, холодильна система безпосереднього кипіння, імітація теплового навантаження

Анотація

Проведено дослідження впливу періодичного акумулювання холоду на ефективність роботи холодильної установки, а також режимні температурні параметри, робочі струми й електричні потужності. Наведено порівняльну оцінку застосування акумуляції холоду періодичної дії та використання традиційної системи безпосереднього кипіння.

Біографії авторів

Mykhailo H. Khmelniuk, Одеська національна академія харчових технологій, м. Одеса

Хмельнюк Михайло Георгійович,
д-р техн. наук, професор 

Ihor O. Podmazko, Інститут холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В.С. Мартиновського Одеської національної академії харчових технологій, м. Одеса

Подмазко Ігор Олександрович,
асистент 

Посилання

Подмазко, И.А. Использование аккумуляции холода для камер термообработки пищевых продуктов [Текст] / И.А. Подмазко, М.Г. Хмельнюк // Наукові праці ОНАХТ. – Одеса. – 2011. – Т.1, випуск 39. – с. 41 – 46.

Хмельнюк, М. Г. Теоретично-еспериментальний порівняльний аналіз холодильних систем для камер термообробки харчових продуктів [Текст] / М. Г. Хмельнюк, I.О. Подмазко, О.Г. Федорів // Тематичний збірник наукових праць « Обладнання та технології харчових виробництв». – Донецьк. ДонНУЕТ. – 2012. – Т.2, випуск 29. – с. 164 – 170.

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-03-18

Номер

Розділ

Енергетика